Zateplený zimný overal prešívaný s čižmičkami a rukavicami, biela, 56-86

48,00 

Zateplený zimný overal prešívaný s čižmičkami a rukavicami

Katalógové číslo: C265 XU Kategórie: ,

Popis

Hrubý, zateplený zimný overal s kapucňou.

Zimný overal s ozdobným béžovým medvedíkom.
K overalu sú dodávané rukavice a šnúrkové topánky. Kapucňa má očarujúce uši.

Vo vnútri je podšitý mäkkým plyšovým medvedíkom. 

Overal má hlboký zips.

Vysoká kvalita s certifikátmi

Zloženie overalu

Vonkajší materiál 100% Polyester

podšívka 100% bavlna

Zateplený  prešívaný overal s topánkami vo veľkostiach 56-86: Pohodlie a ochrana pre vaše dieťa

Teploty sa rýchlo menia a oblečenie musí byť nielen praktické, ale aj pohodlné a štýlové. Tento overal je ideálnym riešením pre aktívnych novorodencov a batoľatá.

 Prešívaný overal: Praktickosť a teplo v jednom

Prešívaný overal kombinuje ľahkosť a izoláciu, čo ho robí perfektným pre chladné dni. Vďaka prešívanej štruktúre udržiava telesné teplo, čím zabezpečuje, že vaše dieťa zostane v teple aj v nepriaznivom počasí. Materiál je jemný a priedušný, aby nedochádzalo k prehriatiu.

Moderné textílie sú navrhnuté tak, aby boli ľahko umývateľné, čo umožňuje udržať overal v čistote aj pri aktívnom pohybe dieťaťa vonku.

Pohodlné obliekanie a pohyb

Prešívaný overal je navrhnutý tak, aby sa jednoducho obliekal a vyzliekal, čo ocenia rodičia pri každom prezliekaní. Pohodlné zapínanie na zips alebo gombíky zabezpečí rýchle obliekanie aj v nepriaznivom počasí. Pri pohybe dieťaťa overal nijako neobmedzuje, čo je dôležité pre jeho komfort a rozvoj.

Topánky pre maximálnu ochranu

Súčasťou tohto setu sú aj topánky, ktoré poskytujú potrebnú ochranu pre detské nožičky. Vo veľkostiach 56-86 topánky zodpovedajú potrebám detí od narodenia až po batoľačí vek. Ich dizajn zabezpečuje, že nožičky zostanú v teple, pričom materiál umožňuje priedušnosť a zabraňuje poteniu.

Veľkosti 56-86: Rastú s dieťaťom

Tieto veľkosti pokrývajú obdobie od prvých dní dieťaťa až po dva roky, pričom čísla reprezentujú výšku dieťaťa v centimetroch. Overal tak možno vybrať presne podľa aktuálnej veľkosti dieťaťa a pritom zohľadniť, že deti rýchlo rastú. Kvalitné materiály zabezpečia, že overal aj topánky vydržia každodenné nosenie a pohyb.

Záver

Zateplený prešívaný overal  s topánkami je perfektnou voľbou pre rodičov, ktorí hľadajú kvalitné, štýlové a pohodlné oblečenie pre svoje deti. Vďaka kombinácii tepla, ľahkosti a ochrany sa dieťa cíti príjemne a rodičia môžu byť pokojní, že je chránené pred premenlivým počasím. Veľkosti 56-86 poskytujú flexibilitu, ktorá rastie s dieťaťom, farebné prevedenia dodávajú outfitu elegantný vzhľad na každú príležitosť.

 

 

Ďalšie informácie

Veľkosť

EU 56, EU 62, EU 68, EU 74, EU 80, EU 86, EU 92, EU 98

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Zateplený zimný overal prešívaný s čižmičkami a rukavicami, biela, 56-86”